VoodooShield 5.50

Forums VoodooShield Support Forum VoodooShield Releases VoodooShield 5.50

  • Post
Viewing 15 replies - 136 through 150 (of 760 total)
  • Replies
    Krusty
    Moderator
    AU
    Well, image did attach but the .gif isn’t displayed correctly.
    _______________________________________
    • Windows 10 x64 1909
    • Linux Mint Cinnamon 19.3
    0
    0
    TerrakionSmash
    Participant
    For some reason, everything I start starts so slowly when VoodooShield is on with this beta making my stuff unusable. Also snapshot taking after every reboot.
    0
    0
    Geri123
    Participant
    none
    @Dan Would it be possible to put the freshest beta always in the start post (if mods can edit it)? It’s quite confusing to still see beta 5.50 always shown above the thread and then having to guess on which site of the thread the really fresh stuff 5.52 is. Searching backwards from site 10 till I found it on site 7 is 🙁

    Or maybe use VS beta section which is empty. Anyway have a nice day 🙂

    Is there a 5.53 I saw Triple Helix has it 😀 ?

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Geri123.
    2
    0
    Dan
    Keymaster
    US

    TerrakionSmash: For some reason, everything I start starts so slowly when VoodooShield is on with this beta making my stuff unusable. Also snapshot taking after every reboot.

    Thank you for pointing that out!  I see what is going on in the DeveloperLog.log… for some reason VS is scanning items it should not be scanning with the blacklist scanner, and maybe even with VoodooAi.

    I will look into this right now.  Once this is fixed, the DeveloperLog.log should only log items that actually need to be scanned with the blacklist scanner and VoodooAi, which are essentially new files that are not yet on the whitelist that are outside of the system space and the program files folders.

    Once this is fixed, everything should be super fast.  BTW, you can check the DeveloperLog.log and there will be an entry that starts with “Blacklist scan: ” whenever a file is scanned with the blacklist scanner.  The goal is to reduce this as much as possible and to rely on WLC even more.  Thanks again!

    1
    0
    Dan
    Keymaster
    US

    Geri123: @dan Would it be possible to put the freshest beta always in the start post (if mods can edit it)? It’s quite confusing to still see beta 5.50 always shown above the thread and then having to guess on which site of the thread the really fresh stuff 5.52 is. Searching backwards from site 10 till I found it on site 7 is 🙁

     

    Or maybe use VS beta section which is empty. Anyway have a nice day 🙂

    Is there a 5.53 I saw Triple Helix has it 😀 ?

    I agree, it is totally confusing… that is how I accidentally deleted the VoodooShield 5.00 topic ;).  Maybe what I will do is edit the initial post and add each beta version as we go.  Sound good?

    Yeah, 5.53 is almost ready, I just need to fix a couple of things then I will post it.  I sent it to TH to help me troubleshoot the hidden unresolved not safe items issue ;).

    6
    0
    Triple Helix
    Moderator
    CA

    Dan:

    Geri123: @dan Would it be possible to put the freshest beta always in the start post (if mods can edit it)? It’s quite confusing to still see beta 5.50 always shown above the thread and then having to guess on which site of the thread the really fresh stuff 5.52 is. Searching backwards from site 10 till I found it on site 7 is 🙁

     

    Or maybe use VS beta section which is empty. Anyway have a nice day 🙂

    Is there a 5.53 I saw Triple Helix has it 😀 ?

    I agree, it is totally confusing… that is how I accidentally deleted the VoodooShield 5.00 topic ;).  Maybe what I will do is edit the initial post and add each beta version as we go.  Sound good?

    Yeah, 5.53 is almost ready, I just need to fix a couple of things then I will post it.  I sent it to TH to help me troubleshoot the hidden unresolved not safe items issue ;).

     

    Right and sorry for posting the Picture but VS 5.53 is working well so looking forward to the next build! 🙂

    Attachments:
    Microsoft® Windows Insider MVP - Windows Security - VoodooShield Pro - Webroot SecureAnywhere Complete - Glasswire Elite
    2
    0
    Geri123
    Participant
    none

    Dan:Maybe what I will do is edit the initial post and add each beta version as we go.  Sound good?

    Would be ok for me.
    @Triple Helix Sorry if I caused any trouble. That was not my intention I was just looking for a download link 🙂

    3
    0
    Triple Helix
    Moderator
    CA

    Geri123:

    Dan:Maybe what I will do is edit the initial post and add each beta version as we go.  Sound good?

    Would be ok for me.
    @Triple Helix Sorry if I caused any trouble. That was not my intention I was just looking for a download link 🙂

     

    Never as it was a test build from Dan nothing more! 🙂 All is cool!

    Attachments:
    Microsoft® Windows Insider MVP - Windows Security - VoodooShield Pro - Webroot SecureAnywhere Complete - Glasswire Elite
    1
    0
    Geri123
    Participant
    none
    Glad to hear that 🙂
    1
    0
    Triple Helix
    Moderator
    CA

    VecchioScarpone: o

     

    Awesome!

    Attachments:
    Microsoft® Windows Insider MVP - Windows Security - VoodooShield Pro - Webroot SecureAnywhere Complete - Glasswire Elite
    1
    0
    VecchioScarpone
    Participant
    AU
    Dan,

    About MSEDGE Chromium, I have to add it to WebApps after every computer restart.

    Edit:

    Oops, It seems to be working now after another snapshot and reboot.

    It could have being caused by O&O ShutUp latest version that I updated. Just read that some have issues with the latest version of O&O.

    ______________________________________________________

    "Today is yesterday's future"

    1
    0
    Tarnak
    Participant
    I don’t know  why this came up again, because it was supposedly fixed by Dan, after recent email communications.

     

     

     

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Tarnak.
    1
    0
    VecchioScarpone
    Participant
    AU
    Server issues maybe? On Sunday I was unable to post the all day.

     

    ______________________________________________________

    "Today is yesterday's future"

    0
    0
    Tarnak
    Participant

    VecchioScarpone: Server issues maybe? On Sunday I was unable to post the all day.

     

     

    I don’t know what was going on, but system locked up in early hours, so I left it, and went back to bed.

    I rebooted after 8.00am, and got that message, as per my screenshot, aforementioned.

    I enclose particulars from  [my] Developer log…covering the relevant period. Maybe, Dan will peruse?

     

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Tarnak.
    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Tarnak.
    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Tarnak.
    1
    0
    Triple Helix
    Moderator
    CA

    VecchioScarpone: Dan,

     

    About MSEDGE Chromium, I have to add it to WebApps after every computer restart.

    Edit:

    Oops, It seems to be working now after another snapshot and reboot.

    It could have being caused by O&O ShutUp latest version that I updated. Just read that some have issues with the latest version of O&O.

     

    I don’t use MSEDGE Chromium at this time but have no issues.

     

     

    Microsoft® Windows Insider MVP - Windows Security - VoodooShield Pro - Webroot SecureAnywhere Complete - Glasswire Elite
    1
    0
Viewing 15 replies - 136 through 150 (of 760 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.